Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Безшевна хидроизолация с течна гума на открита тераса в гр. София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Всички сгради и съоръжения с течение на времето се нуждаят от поддръжка и грижи, особено когато става дума за предотвратяване на вредни влияния от вода.
В тази връзка, ние, фирма с дългогодишен опит в хидроизолациите, представяме най-новото решение за хидроизолация - безшевната хидроизолация с течна гума.

Един от последните ни проекти, изпълнен в гр. София, е пример за ефективно приложение на тази иновативна технология.
За да ви запознаем с детайлите, ще ви разкажем повече за процеса на хидроизолация и прилагането на течна гума.

Проектът представляваше хидроизолация на открита тераса. Изборът за течна гума беше логичен, тъй като тази технология се отличава с невероятна здравина, ефективност и дълготрайност.

Първата стъпка в процеса беше подготовката на повърхността. Плочките на терасата бяха здраво залепени, така че преди да нанесем хидроизолацията, извършихме почистване и обезпрашаване на повърхността.

Важен етап от процеса беше грундирането на основата с хидроизолационен епоксиден грунд. Това осигурява по-добро сцепление между повърхността и течната гума, което е от съществено значение за нейната ефективност.

След подготовката, последва мазаната хидроизолация с течна гума. За да бъде избегната възможността от поява на шевове, които са чест проблем при други видове хидроизолации, избрахме безшевната технология с течна гума. Това осигурява пълна защита и предотвратява проникването на вода по най-уязвимите места.

За да усилим здравината на конструкцията, беше необходимо да обработим всички ъгли и пода с армировка от полиестерно платно, което беше вградено в течната гума. Това допълнително укрепи структурата.

Завършващите два слоя от течната гума бяха в бежов цвят, което не само придаде естетичен вид на терасата, но и допълнително повиши рефлективните й свойства. Така, течната гума Hydroflex-Universal беше нанесена върху предварително подготвената повърхност в четири слоя, гарантирайки надеждна и дълготрайна защита от влага.

Резултатът от нашия труд е удовлетворен клиент и сграда, която е предпазена от вредното влияние на водата за дълги години напред. Използването на безшевната хидроизолация с течна гума е съвременно, ефективно и надеждно решение, което сме горди да предлагаме на нашите клиенти.

Ако и вие търсите професионална хидроизолация с гаранция за качество и дълготрайност, свържете се с нас. Нашите експерти ще изготвят индивидуално предложение, съобразено със спецификите на вашата сграда и изискванията ви. Защитете инвестицията си с течна гума и се възползвайте от нейните многобройни предимства.

Запитване може да направите ТУК:


БЕЗШЕВНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ С ТЕЧНА ГУМА НА ОТКРИТА ТЕРАСА В ГР. СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal, Цветна течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси