Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Цялостен ремонт и полагане на хидроизолация с течна гума Isoflex-Universal на моста пред община Смолян

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Изключително се радваме за доверието, което ни гласуваха от община Смолян.
Моста, който се намира пред входа на общината беше пострадал от променливите атмосферни влияния.

Поради липса на хидроизолация и здрава основа на снимките, които са направени под моста се вижда разрушаване на бетона, което би могло да доведе до по-сериозни последици.

Ремонт на моста пред община Смолян. Полагане на еластична хидроизолация и пренареждане на римски камък.Ремонт на моста пред община Смолян. Полагане на еластична хидроизолация и пренареждане на римски камък.Ремонт на моста пред община Смолян. Полагане на еластична хидроизолация и пренареждане на римски камък.

Както се вижда на снимките римския камък, който е поставен на него беше разрушен и трябваше да се премахне и да се нареди отново.

Ремонт на моста пред община Смолян. Полагане на еластична хидроизолация и пренареждане на римски камък.Преди да положим хидроизолацията с течна гума Isoflex-Universal, трябваше да се премахне римския камък и да се подготви основата. За този обект работихме в партньорство със строителна фирма Конгломерат - Строй ЕТ. Те направиха нова изравнителна замазка и обновиха отводняването на моста.

След изсъхване на замазката, преминахме към грундиране с хидроизолационен грунд Isoflex-Grund.
Следващите стъпки, които предприехме бяха полагане на безшевната мембрана, както е по технология и полагане на армировъчно платно.

Колегите от Конгломерат - Строй ЕТ завършиха обекта като пренаредиха отново римския камък върху вече изсъхналата хидроизолация и поставиха нови павета.

ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ И ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ С ТЕЧНА ГУМА ISOFLEX-UNIVERSAL НА МОСТА ПРЕД ОБЩИНА СМОЛЯН
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Еластична хидроизолация Isoflex-Universal, хидроизолационен грунд Isoflex-Grund, полиестерно платно А-65
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Други