Επίσημη κατασκευαστή:

Υγρό καουτσούκ

Νέα γενιά υδρομονώσης για:

- Εξώφυλλα
- Μπαλκόνι
- Γκαράζ
- Υπόγειο
- Μπάνια
- τοίχοι
- ΣΩΛΗΝΕΣ
- Ιδρύματα κτιρίων
0897 054 024
Ανταύγειες

Πλήρεις επισκευές και τοποθέτηση στεγάνωσης με

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την εμπιστοσύνη που ενέκρινε ο Δήμος Σμόλιαν.
Η γέφυρα, που βρίσκεται μπροστά από την είσοδο του δήμου, έχει υποστεί βλάβη από τις μεταβλητές ατμοσφαιρικές επιρροές.

Λόγω της έλλειψης στεγανοποίησης και ισχυρής θεμελίωσης των φωτογραφιών που έχουν ληφθεί κάτω από τη γέφυρα, υπάρχει κατεδάφιση του σκυροδέματος, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιο σοβαρές συνέπειες.

Επισκευή της γέφυρας μπροστά από το δήμο Σμόλιαν. Τοποθέτηση ελαστικής στεγάνωσης και αναδιάταξη της ρωμαϊκής πέτρας.Επισκευή της γέφυρας μπροστά από το δήμο Σμόλιαν. Τοποθέτηση ελαστικής στεγάνωσης και αναδιάταξη της ρωμαϊκής πέτρας.Επισκευή της γέφυρας μπροστά από το δήμο Σμόλιαν. Τοποθέτηση ελαστικής στεγάνωσης και αναδιάταξη της ρωμαϊκής πέτρας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, η ρωμαϊκή πέτρα που τοποθετήθηκε σε αυτό καταστράφηκε και έπρεπε να αφαιρεθεί και να παραγγελθεί εκ νέου.

Επισκευή της γέφυρας μπροστά από το δήμο Σμόλιαν. Τοποθέτηση ελαστικής στεγάνωσης και αναδιάταξη της ρωμαϊκής πέτρας.Πριν βάλουμε στεγανοποίηση με υγρό ελαστικό Isoflex-Universal, έπρεπε να αφαιρέσουμε τη ρωμαϊκή πέτρα και να προετοιμάσουμε τη βάση. Για αυτό το site συνεργαστήκαμε με την εταιρεία κατασκευών Conglomerate - Stroy ET. Έκαναν ένα νέο ισοπεδωτικό κονίαμα και ανανέωσαν την αποστράγγιση της γέφυρας.

Αφού στεγνώσει το κονίαμα, γυρίσαμε σε γέμισμα με στεγανωτικό αστάρι Isoflex-Grund.
Τα επόμενα βήματα που πήραμε ήταν η τοποθέτηση της απρόσκοπτης μεμβράνης, όπως η τεχνολογία και η ενίσχυση.

Οι συνάδελφοι του Conglomerate-Stroy ET ολοκλήρωσαν το έργο αναδιοργανώνοντας τη ρωμαϊκή πέτρα πάνω στην ήδη αποξηραμένη στεγανοποίηση και την τοποθέτηση νέων πετρών.

Πλήρεις επισκευές και τοποθέτηση στεγάνωσης με
Υλικά που χρησιμοποιούνται: Ελαστική στεγανοποίηση Isoflex-Universal, αστάρι στεγάνωσης Isoflex-Gr
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά