ќфициален производител на:

“≈„Ќј √”ћј

Ќќ¬ќ ѕќ ќЋ≈Ќ»≈ ’»ƒ–ќ»«ќЋј÷»» «ј:

- ѕќ –»¬»
- “≈–ј—»
- √ј–ј∆»
- ћј«≈“ј
- ЅјЌ»
- —“≈Ќ»
- “–ЏЅ»
- ќ—Ќќ¬» Ќј —√–јƒ»
0897 054 024
јктуално

’идроизолаци€ на басейн от сглоб€ема конструкци€ - гр.Ѕлагоевград

»зпрати запитване
ƒ–”√» ЌјЎ» ќЅ≈ “»

ѕоредни€т интересен обект, който нашата фирма реализира беше хидроизолаци€ на сглоб€ем външен басейн. »нтересното при този обект беше, че конструкци€та на басейна не е устойчива и това би било сериозен проблем при полагането на хидроизолаци€та с течна гума.

¬место това обаче наши€т екип предложи решение на възложителите да се справим с проблема. «а да стане по-€сно за какво става въпрос ще се опитаме по-подробно да опишем ситуаци€та.

Ќа първата снимка се виждат лайсните по пода на басейна. “ова са лайсни, които се опъват в следствие на напълване на басейна. ѕълен басейна с вода са изпъва в страни и лайсните се опъват като по този начин се фиксират краката на басейна да стъп€т здраво на зем€та и конструкци€та става почти неподвижна в пълен вид. ¬ оригинални€т си вид басейна е бил вътре с мушама, ко€то е прегор€ла с течение на времето от слънцето и това е бил основни€т проблем.

ѕреди полагане на хидроизолаци€та наши€т екип предложи решение да се справим с тази "подвижна" конструкци€:

  • ѕолагане на 5 см замазка на пода с цел покриване на лайсните по пода, които биха били пречка за полагане на хидроизолаци€та, тъй като са подвижни.
  • —лед полагане на мазилката пода се грундира с бетонконтакт, за по-добро сцепление с хидроизолаци€та с течна гума и грунда преди не€.
  • Ѕасейна се грундира с битумен грунд с цел създаване на по-добра лепливост на при полагане на течната гума.
  • ѕолагане на хидроизолаци€ с течна гума Hydroflex-2K.
  • ќцвет€ване на басейна със син цв€т, за да добие завършен вид.

—лед изпълн€ването на всички точки по-горе считаме работата за свършена на 100% и както се вижда на снимките басейна добива различен красив, завършен и качествен вид готов за пълнене с вода!

’»ƒ–ќ»«ќЋј÷»я Ќј Ѕј—≈…Ќ ќ“ —√ЋќЅя≈ћј  ќЌ—“–” ÷»я - √–.ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ
»«ѕќЋ«¬јЌ» ћј“≈–»јЋ»: Ѕитумен грунд, Hydroflex-2K, ѕолиестерно платно ј-65, ќцвет€ване със специален цв€т устойчив на вода и износване
ѕреди
—лед
ѕреди
—лед
ѕреди
—лед
–азгледайте още наши Ѕасейни