Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераса с фаянс - бизнес сграда на ИТ компания "Телерик" в гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Нашата фирма направи хидроизолация с течна гума на тераса на бизнес сградата на ИТ компания "Телерик" в гр.София. Терасата е покрита с плочки, които видимо са пострадали доста от влагата, външното влияние и водата. Терасата се нуждаеше от нов икономичен и иновативен начин за справяне с проблема и течовете.

След обстоен преглед и съгласуване със собствениците на сградата терасата беше хидроизолирана с течна гума Isoflex-Universal/сив цвят/ по пода и стените /бял цвят Isoflex-Universal/. Тъй като терасата се намираше на последният етаж тя се състоеше от множество колони, които частично бяха покрити с плочки, а останалата част просто измазани с мазилка, която беше драстично повредена и изронена с времето и пропускаше влага.

След обстойна проверка на нашите инжерени се установиха и отлепени плочки, които бяха залепени и поправени отново, за да бъде създадена здрава основа за работа. На много места изронената мазилка по стените беше премахната и направена на ново.

Много от плочките, които бяха направени за цокъл на вътрешната и външната част на терасата бяха подменени и залепени със здрави. След като терасата видимо беше готова се извърши цялостна хидроизолация на колоните, пода, стените и отводнителните канали по цялата тераса с Isoflex-Universal и полиестерно платно А-65.

По стените се направи хидроизолация с течна гума Isoflex-Universal /бял цвят/ до парапета на прозорците откъм офисите и на същата височина от външната страна на терасата, като същите бяха двойно подсилени с полиестерно платно А-65 с цел по-добра хидроизолация и еластичност на мемраната. Пода на цялата тераса също беше подсилен с полиестерно платно А-65.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА С ФАЯНС - БИЗНЕС СГРАДА НА ИТ КОМПАНИЯ "ТЕЛЕРИК" В ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Течна гума Isoflex-Universal, Полиестерно платно А-65
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси