Επίσημη κατασκευαστή:

Υγρό καουτσούκ

Νέα γενιά υδρομονώσης για:

- Εξώφυλλα
- Μπαλκόνι
- Γκαράζ
- Υπόγειο
- Μπάνια
- τοίχοι
- ΣΩΛΗΝΕΣ
- Ιδρύματα κτιρίων
0897 054 024
Ανταύγειες

Στεγανοποίηση ταράτσας πλακιδίων - Σόφια

Η εταιρεία μας είναι φτιαγμένα από υγρό καουτσούκ στεγανοποίηση στην ταράτσα του κτιρίου γραφείων της εταιρείας πληροφορικής "Telerik» στη Σόφια. Η βεράντα είναι καλυμμένη με κεραμίδια, τα οποία προφανώς υπέστη πολλή υγρασία, εξωτερικές επιρροές και νερό. Αίθριο χρειάζεται ένα νέο οικονομικό και καινοτόμο τρόπο για την αντιμετώπιση του προβλήματος και διαρροές.

Μετά από ενδελεχή εξέταση και διαβούλευση με τους ιδιοκτήτες του ταράτσα κτιρίου ήταν αδιάβροχο υγρό καουτσούκ Isoflex-Universal / γκρι / τοίχου και δαπέδου / λευκό Isoflex-Universal /. Δεδομένου ότι η βεράντα είναι στον τελευταίο όροφο, που αποτελείται από πολλαπλές στήλες που καλύφθηκαν εν μέρει με πλακάκια, και το υπόλοιπο απλά μεθυσμένος με στόκο, το οποίο είχε καταστραφεί δραματικά και χαλαρά σωματίδια με το χρόνο και υγρασία.

Μετά από ενδελεχή εξέταση των inzhereni μας να βρεθεί και να ξεκολλήσει τα κεραμίδια που ήταν κολλημένα και να επισκευαστεί και πάλι να δημιουργήσει ένα ισχυρό θεμέλιο για την εργασία. Σε πολλά μέρη είχαν διάσπαρτα γύψο απομακρύνθηκε και έκανε νέο.

Πολλά από τα κεραμίδια που έγιναν σχετικά με την πλίνθο του μέσα και έξω από τη βεράντα αντικαταστάθηκαν με υγιή και κολλημένα. Μόλις η βεράντα ήταν προφανώς έτοιμη να εκτελέσει μια πλήρη στεγανοποίηση των στηλών, το δάπεδο, τους τοίχους και τα κανάλια αποστράγγισης κατά μήκος ολόκληρης της βεράντα με Isoflex-Universal καμβά και πολυεστέρα Α-65.

Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι με υγρό Isoflex-Universal λάστιχο στεγανοποίησης / λευκό / τα παράθυρα κάγκελα από τα γραφεία και στο ίδιο ύψος από το εξωτερικό στην βεράντα, καθώς ήταν διπλά ενισχυμένο με πολυεστέρα καμβά Α-65 με σκοπό την καλύτερη στεγάνωση και ελαστικότητα της μεμβράνης . Ολόκληρη η βεράντα του ορόφου ήταν επίσης ενισχυμένο με πολυεστέρα καμβά Α-65.

Στεγανοποίηση ταράτσας πλακιδίων - Σόφια
Υλικά που χρησιμοποιούνται: Isoflex-Universal, καμβάς πολυεστέρα Α-65
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά
Προτού
Μετά