Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераса с посипка - с.Покровник

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Настоящият обект е тераса, която в заварено положение е направена с хидроизолационна мемрана с посипка. Наложителната ни намеса беше в следствие на теч, който не можеше да бъде спрян въпреки наличието на известната на всички ни хидроизолация с посипка.

Мерките, които предприе нашата фирма за хидроизолацията е - да се направи цокъл от двете страни на терасата на височина до 40-45 см. като допълнително се подсили с омрежване с полиестерно платно А-65 по всички ъгли в допълнение с хидроизолационен материал Аквабит, който е на битумна основа и осъществява отлична адхезия със стари битумни хидроизолации като посипката.

Омрежването с полиестерно платно беше извършено и подсилено по всички застъпвания и "спойки" на старата хидроизолация с посипка. Искаме да отбележим, че около отводнителния канал на терасата е правена няколко пъти "кръпка", както видно се вижда на последната снимка и въпреки това теча не е бил успешно преустановен.

След извършването на хидроизолация с Аквабит няколко дни след това проведените тестове с вода не отчетоха никакъв теч на долния етаж под терасата, което за нас беше показател за успешно свършена работа.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА С ПОСИПКА - С.ПОКРОВНИК
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Аквабит 2, Полиестерно платно А-65
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси