Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераса с течна гума Hydroflex Universal - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Поредната тераса с плочки, която трябваше да бъде хидроизолирана с течна гума Hydroflex Universal се намира в гр.София. Терасата е към апартамент-мезонет, който е на последният етаж на сградата. Тук интересното беше, че собствениците на апартамента пожелаха цвета на хидроизолацията да бъде съобразен с цвета на покрива, т.е. битумните керемиди /тъмно син/, както и цвета на фасадата /светло син/. Преди да бъде положена хидроизолация Hydroflex Universal терасата е грундирана с хидроизолационен грунд Hydroflex Grund с цел създаване на по-добре адхезия с основата.

Определено кафявите плочки, които бяха поставени не се връзваха по никакъв начин визуално на фасадата и нашите клиенти с право поискаха освен да бъде решен проблема с теча, който имаха от терасата, да бъде придаден по-свеж и приятен вид на терасата им.

Така се стигна единодушно до решение, че терасата трябва да бъде хидроизолирана с течна гума Hydroflex Universal в син цвят.

Ето и няколко снимки, които клиентите ни предоставиха преди да започнем работа по терасата им:

 

 

 

Голяма част от плочките бяха в доста захабено състояние, както и по много от местата по ъглите се виждат големи дупки и процепи.

Ето и завършеният вид на терасата:

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА С ТЕЧНА ГУМА HYDROFLEX UNIVERSAL - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Hydroflex Grund, Hydroflex Universal, Полиестерно платно А-65
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси