Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация с течна гума върху плочки в гр. Сандански

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

При откритите тераси различните климатични условия могат да нарушат основата и да се появят течове. Поддържането им в добро състояние е от изключителна важност. Течна гума Hydroflex-Universal e надежден продукт, който предоставя перфектно решение за хидроизолация на открити тераси и плоски покриви.

Една от нашите скорошни успешни проекти бе хидроизолацията на тераса в град Сандански. Терасата имаше добре запазени плочки, което спести на клиентите ни разходи и време за изкъртването им.

Стъпка 1: Подготовка и Грундиране


Процесът започна с подготовката на повърхността. Ние извършихме подробно почистване и обезпрашаване на терасата, за да се гарантира, че няма остатъци и замърсявания, които да пречат на адхезията на хидроизолационния материал.

След това пристъпихме към нанасянето на хидроизолационен епоксиден грунд. Този специално разработен грунд е създаден, за да подобри прилепването на хидроизолационния слой към подложката и да осигури допълнителна защита срещу влага.

Стъпка 2: Полагане на хидроизолационния Слой

След успешната подготовка на терасата, пристъпихме към най-важната част от процеса - нанасянето на хидроизолационния слой. В този проект използвахме Hydroflex-Universal, водоустойчива течна гума с висока еластичност и устойчивост на атмосферни влияния.

Нанесохме първия слой течна гума Hydroflex-Universal с внимание към всички детайли и ръбове на терасата, за да се осигури пълно покритие и предпазна бариера срещу влагата. Този слой служи като основна хидроизолационна защита.

Стъпка 3: Армировка и завършване


След първия слой Hydroflex-Universal, преминахме към следващата стъпка - полагането на полиестерно платно. Това платно служи като армировка, укрепвайки хидроизолационния слой и  правейки го изключително устойчив на напрежения и натоварвания.

Завършващите два слоя от Hydroflex-Universal бяха последните стъпки в процеса. Тези слоеве допълниха защитата срещу влага и гарантираха дълготрайна изолация на терасата.


Нашият екип от професионалисти продължава да предлага най-съвременните и ефикасни решения за хидроизолация на тераси, поддържайки тяхната функционалност и визия на високо ниво.
Нашата екипът е готов да помогне на клиентите в гр.Сандански и в цяла България да се насладят на безпроблемни и сигурни тераси, гарантирайки тяхната дълготрайност и комфорт.

Запитване може да направите ТУК:

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ С ТЕЧНА ГУМА ВЪРХУ ПЛОЧКИ В ГР. САНДАНСКИ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси