Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолиране на тераса с течна гума в бежов цвят - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Извършването на хидроизолацията е важен процес за поддържането на всяка сграда и осигуряването на защита срещу влага и вредни външни влияния. В този материал ще разгледаме успешен проект на нашата фирма, специализирана в слагане на хидроизолация с течна гума, който включва грундиране, нанасяне на течна гума и заздравяване на повърхността.

Етап 1:
Грундиране с хидроизолационен епоксиден грунд
Проектът започва с грундиране на повърхността на терасата със специален хидроизолационен епоксиден грунд. Този етап е от съществено значение, тъй като той подготвя повърхността и осигурява залепването на следващите слоеве хидроизолации.

Етап 2:
Първа ръка течна гума
След грундирането се нанася първата ръка течна гума. Течната гума представлява изключително гъвкаво и издръжливо покритие, което създава непроницаема бариера за водата.

Етап 3:
Армировка с полиестерно платно
След нанасянето на първата ръка течна гума се извършва армировката с полиестерно платно. Това платно се прилага върху течната гума, като се осигурява здраво залепване и се обработват всички ъгли на терасата. Този слой придава допълнителна здравина на хидроизолацията и я прави устойчива на механични влияния.

Етап 4:
Нанасяне на още 3 слоя течна гума
След успешната армировка се продължава с нанасянето на още 3 слоя течна гума. Този процес се извършва със същата внимателност и прецизност, като се гарантира, че цялата повърхност е плътно покрита. Три допълнителни слоя гарантират надеждна хидроизолация и предпазват терасата от влага.

Етап 5:
Подсилване на основата с прозрачен защитен слой
Завършващият етап включва подсилване на основата с прозрачно полиретаново покритие. Тази стъпка допълнително заздравява повърхността и предоставя допълнителна защита срещу негативни външни влияния.

Проектът за хидроизолация на тераса с течна гума представлява ефективен начин за подсигуряване на водоустойчивост и продължителна издръжливост на терасната конструкция. Фирмата успешно изпълни този проект, прилагайки висококачествени материали и професионално майсторство. Резултатът е тераса, която е готова да се справи с всякакви атмосферни условия и предоставя комфорт и сигурност на собствениците на сградата.

ХИДРОИЗОЛИРАНЕ НА ТЕРАСА С ТЕЧНА ГУМА В БЕЖОВ ЦВЯТ - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal,Прозрачно полиуретаново покритие Hydroflex-Top Coat PUR
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси