Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Полагане на безшевна хидроизолация върху плочки на открита тераса - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Решението за проблема с течовете в терасата в гр. София беше приложено чрез използването на течна гума Hydroflex-Universal. Въпреки че плочките бяха здраво залепени, в помещението под терасата все още се появяваха течове. Това може да се обясни с факта, че плочките не представляват хидроизолация. В такива случаи, е необходимо всяка открита тераса да бъде обработена с подходящи хидроизолационни продукти, които са устойчиви на външни атмосферни условия.

Процесът на нанасяне на Hydroflex-Universal включва следните стъпки:

1. Почистване и обезпрашаване на основата и борда - Преди да започне процесът на хидроизолация, е необходимо основата на терасата и борда да бъдат добре почистени от прах и други замърсявания.

2. Грундиране с хидроизолационен епоксиден грунд - След почистването, следва да се приложи хидроизолационен епоксиден грунд върху основата и борда на терасата. Този грунд ще осигури допълнителна защита и подготвя повърхността за нанасянето на хидроизолационната изолация.

3. Армиране на всички ъгли и борда с мазана хидроизолация и полиестерно платно - След грундирането, се армира всеки ъгъл и борд на терасата с мазана хидроизолация и полиестерно платно. Това осигурява допълнителна здравина и устойчивост на хидроизолационния слой.

4. Добавяне на още два завършващи слоя мазана хидроизолация.

Запитване може да направите ТУК:

ПОЛАГАНЕ НА БЕЗШЕВНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ВЪРХУ ПЛОЧКИ НА ОТКРИТА ТЕРАСА - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси