Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Полагане на еднокомпонентна течна хидроизолация в Светло син цвят на тераса с гранитогрес - фирма Фродексим гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Обекта, с който ще Ви запознаем в следващите редове е отново открита тераса с гранитогрес.
Както при повечето тераси в новото строителство идва момент, в които се появяват течове, въпреки здравия гранитогрес. За съжаление, проблема при тези тераси не може да се разреши само с префугиране на плочките, тъй като това е временно решение. За да няма проблеми с течовете откритите тераси се нуждаят от качествена хидроизолация.

Еднокомпонентната течна хидроизолация Isoflex-Universal е един страхотен избор в такива случай, защото освен че е един екологичен продукт, който в процеса на нанасяне не пречи по никакъв начин на работата в офисите или живущите в сградата, също така има 100% UV защита и може да остане като крайно покритие. По този начин се спестява излишното къртене на плочките, правене на нова изравнителна замазка, излишен ремонт и разходи, естествено с изключение на случаите когато това е наложително.

За тази страхотна тераса в Светло сив цвят специално благодарим за доверието на Фирма Фродексим, които ни потърсиха за справяне с проблема с течовете.

Технологията на полагане беше, както обикновено: четири ръце с течна гума Isoflex-Universal и армировка с полиестерно платно. В случая преди полагането на безшевната хидроизолация коригирахме и уплътнихме някои проблемни места, около дограмата и вратите, които създаваха сериозни проблеми.

ПОЛАГАНЕ НА ЕДНОКОМПОНЕНТНА ТЕЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ В СВЕТЛО СИН ЦВЯТ НА ТЕРАСА С ГРАНИТОГРЕС - ФИРМА ФРОДЕКСИМ ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Еднокомпонентна хидроизолация Isoflex-Universal,полиестерно платно А-65
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси