Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Течна гума Hydroflex-Universal за хидроизолация на тераса с плочки - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

За да запазим терасата в отлично състояние и да я предпазим от влага и други вредни въздействия, изключително важно е да се осигури правилна хидроизолация. Един от най-ефективните методи за тази цел е използването на иновативният продукт Hydroflex-Universal - течна гума, която осигурява надеждна защита.

Процесът на хидроизолация на терасата започва с подготовката и почистването на повърхността. За да се постигне максимална адхезия и защита от влага, е необходимо да се нанесе хидроизолационен грунд Hydroflex-Grund Epoxy. Този специално формулиран продукт предпазва терасата, подобрява сцеплението на хидроизолационните слоеве и осигурява допълнителна устойчивост срещу влага.

След това е необходимо да се армират ъглите и пода на терасата с полиестерно платно, което осигурява допълнителна здравина и устойчивост на хидроизолацията. Това позволява на терасата да се справя по-добре с външните натоварвания и да издържа на атмосферните влияния.

Накрая, се нанася течна гума Hydroflex-Universal, която е ключовата част от хидроизолационната система. Тя създава непроницаем слой, който предпазва терасата от влагата. Светлосивият цвят на Hydroflex-Universal придава естетически завършен вид на терасата.

С използването на течна гума Hydroflex-Universal за хидроизолацията на терасата се гарантира дълготрайна защита на конструкцията.

Запитване може да направите ТУК:

ТЕЧНА ГУМА HYDROFLEX-UNIVERSAL ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА С ПЛОЧКИ - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси