Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Безшевна еластична хидроизолация с Hydroflex Universal за дълготрайна защита на открита тераса в гр.Благоевград

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Защитата на вашата открита тераса може да бъде сложна задача, особено ако тя е изложена на атмосферни влияния и влага. В случай на тераса със здрави плочки, проблемите с пропускане на влага могат да се превърнат в сериозни предизвикателства. За да решим този проблем и да предоставим надеждна защита, избрахме течна гума Hydroflex-Universal - иновативната безшевна и еластична хидроизолационна мембрана.

Подготовка на повърхността:

За да гарантираме успешното полагане на Hydroflex-Universal, ние започнахме със задачата да подготвим повърхността на терасата. Основата беше със здраво залепени плочки, които бяха в добро състояние. Първата стъпка беше почистване и обезпрашаване на повърхността, за да се осигури безпроблемното прилепяне на хидроизолационната мембрана.
Грундирахме основата с хидроизолационен епоксиден грунд и изчакахме пълно изсъхване преди да преминем към следващи стъпки.

Защита на ъглите и пода:

След като основата беше подготвена, ние обърнахме специално внимание на защитата на ъглите и сифоните. Тези области са често уязвими и затова бяха засилени с армировка от полиестерно платно. Това подсили участъците и ги предпазва от потенциални проблеми.

Полагане на Hydroflex-Universal:
След успешната подготовка, ние пристъпихме към прилагането на Hydroflex-Universal. Тази иновативна мембрана се характеризира с безшевното си полагане и изключителната еластичност. Тя може да се разтяга и свива, без да се пука, предоставяйки най-високата степен на хидроизолация.

С течна гума Hydroflex-Universal успешно решаваме предизвикателствата, свързани с хидроизолацията на тераса със здрави плочки. Нашата мембрана предоставя надеждна защита срещу влага и атмосферни влияния, като запазва вашата тераса красива и функционална. Не се колебайте да изберете Hydroflex-Universal за вашата следваща хидроизолационна задача и доверете нашата експертиза в решаването на проблеми с влага.
Полагането на хидроизолация на открита тераса е от изключително значение за опазване на структурата на сградата и предотвратяване на сериозни ремонти.

Запитване може да направите ТУК:

БЕЗШЕВНА ЕЛАСТИЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ С HYDROFLEX UNIVERSAL ЗА ДЪЛГОТРАЙНА ЗАЩИТА НА ОТКРИТА ТЕРАСА В ГР.БЛАГОЕВГРАД
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси