Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Безшевна течна гума за перфектна защита на открита тераса - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Откритите тераси са чудесни пространства за релакс и отдих, но за да можем да се наслаждаваме на тях безопасно и комфортно, е от съществено значение да бъдат правилно хидроизолирани. Напълно функционалната и дълготрайна хидроизолация е от съществено значение за предпазване на терасите от влага и вредни въздействия. Едно от последните иновативни решения, които се използват в строителството, е безшевната течна гума, която гарантира изключителна защита и здравина.

Клиентът, чийто случай разглеждаме, имаше проблеми с течовете на откритата тераса в гр. София. Неколкократните опити на клиента да се обработят фугите с циментова хидроизолация не доведоха до желания резултат. За да се постигне ефективна хидроизолация, беше решено да се използва съвременен и надежден метод - течна гума. Преди това обаче, беше необходимо да се премахне предходната хидроизолация, като основата беше подложена на машинно шлайфане, за да се постигне правилната повърхност за нанасяне на новата хидроизолация.

След шлайфането, основата бе почистена и обезпрашена, за да се гарантира залепването на новия слой хидроизолация. Процесът включваше грундиране на основата с хидроизолационен епоксиден грунд Hydroflex-Grund Epoxy, който осигурява добра адхезия между основата и течната гума.

Особено важен етап от процеса на хидроизолацията беше обработката на ъглите с армировка от полиестерно платно. Това усилие гарантира безшевната хидроизолация на терасата, като предотвратява проникването на влага през възможните слаби места в структурата.

След успешната армирана на ъглите, последва и армирането на цялата повърхност на терасата. За целта беше използвана течната гума Hydroflex-Universal, която се нанесе на 4 слоя. Последните два завършващи слоя бяха в светло сив цвят, което не само придава естетичен вид на терасата, но и осигурява допълнителна защита и устойчивост срещу вредни въздействия като ултравиолетови лъчи и атмосферни условия.

Течната гума Hydroflex-Universal е изключително ефективна за хидроизолация на открити тераси. Тя се характеризира със своята безшевна структура, което предотвратява проникването на вода през малки пукнатини и фуги. Това осигурява здравословна среда за терасата, като предпазва от протичане на влага и образуване на влажни зони.

Една от ключовите предимства на течната гума е нейната гъвкавост. Тя може да се използва на различни типове повърхности и формира безшевна, непропусклива мембрана, която се адаптира към движенията на подложката без да се напуква или разтрошава.

Приложението на течната гума е изключително удобно и бързо. Това позволява бързо завършване на проекта, което е особено важно при строителни дейности в градски условия, където времето е ограничено.

Безспорно, качествената и правилно изпълнена хидроизолация е от съществено значение за дълготрайната експлоатация и здраве на откритите тераси. Приложението на течна гума Hydroflex-Universal предоставя изключителна защита, като осигурява непромокаем и устойчив слой, който гарантира дългогодишна защита.

БЕЗШЕВНА ТЕЧНА ГУМА ЗА ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА НА ОТКРИТА ТЕРАСА - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси