Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Еластична мазана хидроизолация за открити тераси гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Откритите тераси са оазиси на удоволствие и релаксация, но дори те имат нужда от надеждна хидроизолация, за да останат красиви и функционални. Нашият клиент имаше тераса покрита с плочки, която изискваше спешна хидроизолация. Те се обърнаха към нашата фирма, доверявайки ни задачата да подобрим състоянието й.

След внимателен оглед и подготовка на повърхността, решихме да приложим иновативната технология на течната гума, известна като Hydroflex-Universal, за да осигурим най-добрата хидроизолация. Нашият подход включваше следните стъпки:

  1. Подготвихме внимателно целия периметър на терасата, включително всички ъгли и цокли. За да усилим хидроизолацията, използвахме армировъчна лента.
  2. Започнахме с грундиране на повърхността с хидроизолационен епоксиден грунд.
  3. За по-голяма здравина и устойчивост, армирахме и пода с полиестерен воал и нанесохме първите два слоя от мазаната хидроизолация.
  4. След като първите два слоя изсъхнаха напълно, приключихме процеса с още два слоя хидроизолация в бежов цвят.

Използваната течна гума Hydroflex-Universal е новото поколение хидроизолация, която изпъква със своята еластичност и иновативни свойства. Тя предоставя надеждна защита без нужда от допълнителни настилки, благодарение на своята 100% UV защита и изключителната устойчивост на температурните разлики.

Нашата фирма с гордост представя и използва този новаторски метод на хидроизолация, гарантирайки дълготрайна защита и високо качество за всеки проект.
Вярваме, че всеки клиент заслужава най-доброто, и точно това предлагаме с безшевната хидроизолация и мазаната хидроизолация на Hydroflex-Universal.

Запитване може да направите ТУК:

ЕЛАСТИЧНА МАЗАНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ЗА ОТКРИТИ ТЕРАСИ ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси