Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на басейн от сглобяема конструкция - гр.Благоевград

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Поредният интересен обект, който нашата фирма реализира беше хидроизолация на сглобяем външен басейн. Интересното при този обект беше, че конструкцията на басейна не е устойчива и това би било сериозен проблем при полагането на хидроизолацията с течна гума.

Вместо това обаче нашият екип предложи решение на възложителите да се справим с проблема. За да стане по-ясно за какво става въпрос ще се опитаме по-подробно да опишем ситуацията.

На първата снимка се виждат лайсните по пода на басейна. Това са лайсни, които се опъват в следствие на напълване на басейна. Пълен басейна с вода са изпъва в страни и лайсните се опъват като по този начин се фиксират краката на басейна да стъпят здраво на земята и конструкцията става почти неподвижна в пълен вид. В оригиналният си вид басейна е бил вътре с мушама, която е прегоряла с течение на времето от слънцето и това е бил основният проблем.

Преди полагане на хидроизолацията нашият екип предложи решение да се справим с тази "подвижна" конструкция:

  • Полагане на 5 см замазка на пода с цел покриване на лайсните по пода, които биха били пречка за полагане на хидроизолацията, тъй като са подвижни.
  • След полагане на мазилката пода се грундира с бетонконтакт, за по-добро сцепление с хидроизолацията с течна гума и грунда преди нея.
  • Басейна се грундира с битумен грунд с цел създаване на по-добра лепливост на при полагане на течната гума.
  • Полагане на хидроизолация с течна гума Hydroflex-2K.
  • Оцветяване на басейна със син цвят, за да добие завършен вид.

След изпълняването на всички точки по-горе считаме работата за свършена на 100% и както се вижда на снимките басейна добива различен красив, завършен и качествен вид готов за пълнене с вода!

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА БАСЕЙН ОТ СГЛОБЯЕМА КОНСТРУКЦИЯ - ГР.БЛАГОЕВГРАД
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Битумен грунд, Hydroflex-2K, Полиестерно платно А-65, Оцветяване със специален цвят устойчив на вода и износване
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Басейни