Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на гараж покрит с воалит - гр.Благоевград

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

В нашата компания се стремим да предоставяме най-качествените хидроизолационни решения за нашите клиенти. Едно от последните ни проекти включваше хидроизолацията на гараж, покрит с воалит, използвайки течна гума Hydroflex-Universal. Искаме да споделим с вас стъпка по стъпка процеса, който предприехме, за да постигнем перфектни резултати.

Първата стъпка в подготовката на повърхността бе почистването и обезпрашаването на гаража. Нашият екип започна с отстраняване на всички груби замърсявания, прах, пясък и други отпадъци от повърхността.

След като повърхността бе почистена, преминахме към грундирането с епоксиден грунд. Приготвихме грунда според инструкциите го нанесохме равномерно върху цялата повърхност с помощта на валяци. Уверихме се, че няма пропуснати участъци и оставихме грунда да изсъхне напълно. Това осигури отлична адхезия на течната гума към повърхността и увеличи дълготрайността на хидроизолацията.

С изсъхналия грунд, бяхме готови да пристъпим към основната част на проекта – нанасянето на течната гума Hydroflex-Universal. Разбъркахме добре течната гума и започнахме с нанасянето на първия слой. Използвахме четки, за да нанесем гумата равномерно върху повърхността.

Докато първият слой все още беше влажен, положихме полиестерното платно върху течната гума. Внимателно изпънахме платното, за да избегнем гънки и неравности. След това нанесохме втори слой течна гума върху платното, като се уверихме, че то е напълно покрито и запечатано. Това укрепи хидроизолационния слой и гарантира неговата дълготрайност.

Крайният цвят на хидроизолацията с течна гума Hydroflex-Universal е светло сив. След като всички слоеве бяха нанесени, оставихме покритието да изсъхне напълно.

Нашият екип успешно изпълни хидроизолацията на гараж с течна гума Hydroflex-Universal, следвайки всички стъпки за постигане на високо качество и дълготрайност.

Запитване може да направите ТУК:

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ГАРАЖ ПОКРИТ С ВОАЛИТ - ГР.БЛАГОЕВГРАД
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Гаражи