Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на ламаринен покрив - гр.Благоевград

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Покрива, който виждате е покрит с къдрава ламарина и се намираше в доста ръждясало състояние, както видно се вижда от снимките по-долу. Преди да започнем работа по покрива трябваше да се вземат предвид няколко факта - на кои места да се използва хидроизолация и омрежване с полиестерно платно А-65, факта, че покрива е ръждясал и за целта трябваше да се използва антикорозионна течна гума Hydroflex-Universal.

Нашият екип установи, че течовете просмукват в постройката през билото на покрива, както и от снимките се вижда ламарината е в доста захабено и изкривено състояние.

Преди да пристъпим към работата нашият екип почисти покрива на места от корозията, която на места беше в доста лошо състояние. Използвахме омрежване с полиестерно платно А-65 на местата, където има застъпване на ламарината, както и върху главите на нитовете, които крепят ламаринения покрив за конструкцията на сградата.

Освен покрива направихме и хидроизолация с течна гума Hydroflex-Universal на цялата фасада и стените на постройката. Хидроизолацията на фасадата можете да видите ТУК

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ЛАМАРИНЕН ПОКРИВ - ГР.БЛАГОЕВГРАД
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Течна гума Hydroflex-Universal, Полиестерно платно А-65
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Покриви