Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераса с плочки в гр. София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Хидроизолацията е от съществено значение за поддържането на тераси и други открити пространства в добро състояние. Атмосферните условия могат да бъдат изключително разнообразни и е изключително важно поддържането на терасата в добро състояние. Именно поради това хидроизолацията с течна гума се превръща в перфектното решение за предпазване на откритите тераси.

Процесът на хидроизолация с течна гума е изключително ефективен и гарантира защитата на терасата от влага, протичане и течове, които могат да доведат до сериозни повреди и дори рушене на конструкцията.

Първата и изключително важна стъпка при извършване на хидроизолацията на терасата е почистването и обезпрашаването на основата. Това е необходимо, за да се осигури добро сцепление между основата и течната гума. Безшевната хидроизолация, която се постига с помощта на течната гума, гарантира, че няма пропуски и слаби места, които да позволят на влагата да проникне и да причини щети.

След като основата е подготвена, следващата стъпка е да се грундира с хидроизолационен епоксиден грунд. Това допълнително подобрява адхезията на течната гума и увеличава ефективността на хидроизолацията.

Една от най-важните части на процеса е армирането на терасата с полиестерно платно. Това осигурява допълнителна здравина и устойчивост на хидроизолацията, особено в областите около ъглите, които са по-склонни да се повредят.

Завършващата стъпка в процеса на мазана хидроизолация е нанасянето на течната гума върху подготвената повърхност. Течна гума Hydroflex-Universal, се нанася в няколко слоя, като последните два са в бежов цвят. Това не само подобрява визуалния аспект на терасата, но също така предоставя допълнителна защита от UV лъчите и атмосферните влияния.

Мазаната хидроизолация с течна гума е изключително гъвкава и еластична, което я прави идеална за тераси и други открити пространства. Тя може да се адаптира към движенията на подложката и да устои на различни климатични условия, без да се пукне или деформира.

След като процесът на хидроизолация с течна гума е завършен, терасата е напълно защитена от влага и други външни влияния. Това не само удължава живота на терасата, но също така осигурява спокойствие и увереност, че няма да се налага често да се правят ремонти или обновявания.

В заключение, хидроизолацията с течна гума е неизменно важна за терасите с плочки в градове като София, където атмосферните условия могат да бъдат непредсказуеми. Този процес предоставя безшевна защита, която гарантира дълготрайност и устойчивост на терасата, предпазвайки я от влага и други вредни въздействия.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА С ПЛОЧКИ В ГР. СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси