Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераса с течна гума и поставяне на изкуствена трева върху нея - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Представения обект намиращ се в град София е тераса покрита с гранитогрес, върху който беше извършена хидроизолация с течна гума. Тази иновативна техника не само осигурява надеждна защита от влага и проникване на вода, но и добавя естетика и издръжливост на повърхността. В следващите редове ще разгледаме стъпките, които бяха последвани при реализирането на тази иновативна хидроизолация.

Първата стъпка в процеса бе преналепването на всички разлепени плочки. Това беше необходимо, за да се осигури стабилна и равномерна повърхност, върху която да бъде приложена течна гума Hydroflex-Universal. Плочките бяха отремонтирани, така че да се осигури дълготрайност и стабилност на конструкцията.

След това, основата на терасата бе подготвена чрез почистване и обезпрашаване. Това важно действие е от съществено значение за постигане на здраво сцепление между повърхността и хидроизолационния слой.

След като основата беше подготвена, се извърши грундиране с хидроизолационен епоксиден грунд. Този висококачествен продукт не само подобри адхезията на течната гума към основата, но също така осигури допълнителна защита срещу влага и проникване на вода. Грундът бе внимателно нанесен върху основата, създавайки се един постоянен и издръжлив слой, готов за апликацията на течната гума.

Следващата важна стъпка бе армирането на всички ъгли на терасата. Това се извърши с цел да се предотвратят евентуални напрежения и напуквания по критичните точки.

След това, за да се постигне допълнителна здравина и издръжливост, подът на терасата също бе армиран с полиестерно платно.

Течната гума Hydroflex-Universal бе нанесена в общо четири слоя, като всяко нанасяне се извършваше след изцяло изсъхване на предишния.
Последните два слоя бяха в бежов цвят.

След успешната хидроизолация, клиентите решиха да поставят изкуствена трева върху терасата. Това предаде допълнителен комфорт и красота на обекта, създавайки приятна и уютна атмосфера.

Хидроизолацията на терасата с течна гума се оказа не само ефективен начин за предотвратяване на влага и проникване на вода, но и стилен и издръжлив финален продукт. Обектът се превърна в безопасно и функционално пространство, готово да се използва за разнообразни цели.

Обектът в София се превърна в изключително красива и функционална тераса, благодарение на хидроизолацията с течна гума. С този модерен и иновативен подход, клиентите получиха дълготрайна защита, качество и естетика на своята тераса. От сега нататък, те могат да се наслаждават на защитено и красиво пространство, което ще им служи дълги години напред.

Запитване може да направите ТУК:


ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА С ТЕЧНА ГУМА И ПОСТАВЯНЕ НА ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА ВЪРХУ НЕЯ - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси