Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераса в гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

В град София, сред големите предизвикателства за поддържане на домовете в перфектно състояние е поддържането на терасите. Това красиво, но често занемарявано, външно пространство е изложено на всякакви атмосферни влияния, което прави качествената хидроизолация от ключово значение. Една от последните тенденции в индустрията на строителството е използването на Hydroflex-Universal, лидер в сферата на течните гуми, за да се гарантира надеждна защита на терасите.

Терасата на представения обект е покрита с плочки, които са здраво залепени към основата. Гранитогреса е изключително популярен за терасите, тъй като изглеждат естетично добре и са лесни за почистване. Въпреки това, за да се предотвратят евентуални проблеми с водата, която прониква през фугите или дори през самите плочки, е важно да се инвестира в качествена хидроизолация.

Течна гума Hydroflex-Universal: Надеждна Хидроизолация за Вашия Обект

В случая с терасата в гр.София, екипът от специалисти е избрал течна гума Hydroflex-Universal за нанасянето на хидроизолационния слой. Този продукт е изключително подходящ за тераси, тъй като осигурява гъвкава, но здрава защита срещу влагата. Hydroflex-Universal е течна гума, която се нанася лесно върху гранитогреса след предварителното грундиране с епоксиден хидроизолационен грунд. Този продукт не само предпазва от влага, но и поддържа терасата ви защитена от вредни ултравиолетови лъчи и температурни вариации.

Армиране за допълнителна здравина

Процесът на хидроизолация включва и армиране на основата с полиестерно платно. Това подсилва структурата и я прави устойчива на всякакви стресове и натоварвания. Полиестерното платно се апликира върху цялата повърхност на терасата, включително и по ъглите, където се предприемат допълнителни мерки за заздравяване.

Импрегниране на бордовия камък

Освен хидроизолацията на терасата, екипът се е погрижил и за бордовия камък, който е обработен с почистване и импрегниране. Това не само запазва естетиката на камъка, но и го предпазва от въздействието на времето и влагата.
Използвания продукт е Hydroflex-Top Coat PUR

С използването на Hydroflex-Universal и допълнителни подсилващи мерки, терасата не само е защитена от влага, но и запазва своята естетика и издръжливост. Подобни подходи се препоръчват за всички, които искат да осигурят дългосрочната устойчивост и красота на своите тераси.

Цветът на използваната течна гума Hydroflex-Universal е светло сив.

Представената тераса е една от осемте тераси, намиращи се в една стилна сграда.
Благодарим на нашия клиент за доверието, което ни изрази!
В следващите публикации ще ви запознаем и с останалите седем тераси:

Хидроизолация на Тераса 1
Хидроизолация на Тераса 2
Хидроизолация на Тераса 3
Хидроизолация на Тераса 4
Хидроизолация на Тераса 5
Хидроизолация на Тераса 6
Хидроизолация на Тераса 7
Хидроизолация на Тераса 8

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСА В ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси