Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Хидроизолация на тераси с течна гума Hydroflex-Universal

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Хидроизолацията на откритите тераси е ключов елемент за всяка къща, защото предпазва конструкцията от проникване на вода и удължава живота на строителните материали. В следващите редове ще ви представим модерна технология за полагане на хидроизолация с течна гума Hydroflex-Universal, която е доказала своята ефективност при подобни проекти.

Клиента, който ни се довери да направим тези две тераси на неговата къща намираща се в грVварна се обърна към нашите специалисти за втори път, след успешното полагане на мазана хидроизолация на обект:
Машинно премахване на стара хидроизолация от плочки и полагане на течна гума Hydroflex-Universal - бизнес сграда гр.Варна

Стъпките на изпълнение са следните:

    Шлайфане на повърхността:
    Първата стъпка включва машинно шлайфане на терасите. Целта е да се отстранят всички неравности и старата прозрачна хидроизолация, за да се осигури гладка и чиста повърхност за полагане на новите слоеве.

    Почистване на повърхността:
    След шлайфането, повърхността се почиства старателно от прах, мръсотия и остатъци от предишни материали. Този процес е изключително важен, за да се гарантира добро сцепление на последващите слоеве.

    Грундиране:
    На следващ етап, терасите се грундират със специален грунд. Грундът създава допълнителна адхезия между основата и следващите слоеве на хидроизолация, което подобрява дълготрайността на покритието.

    Армиране:
    Армирането е важен процес за укрепване на хидроизолационния слой. За тази цел се използва специална армировка, като това осигурява по-голяма здравина и устойчивост на механични въздействия.

    Полагане на течна гума:
    След като армиращият слой е напълно изсъхнал, се нанася течната гума Hydroflex-Universal. Тя се разпределя равномерно по цялата повърхност на терасите, като създава водонепроницаем слой, който ефективно предпазва от проникване на вода.

    Прозрачно щитно полиуретаново покритие:
    За завършек, върху цветния слой на течната гума се нанася прозрачно полиуретаново покритие Hydroflex-Top Coat PUR. Това покритие служи като допълнителна защита срещу ултравиолетови лъчи и атмосферни влияния, като същевременно придава естетичен вид на терасите.

Изпълнението на тези стъпки гарантира дълготрайна и ефективна хидроизолация на вашите открити тераси. Технологията с течна гума Hydroflex Universal осигурява надеждност и качество, които ще запазят вашата къща в отлично състояние дълги години.

Запитване може да направите ТУК:


ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ТЕРАСИ С ТЕЧНА ГУМА HYDROFLEX-UNIVERSAL
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal, Hydroflex-Top Coat PUR
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси