Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Как да се справим с течовете и влагата от покрива и терасата

Обекти по категории
Изпрати запитване

Един от основните и важни проблеми, с които се сблъскват повечето хора са влагата и течовете в техните домове.
За да можем да защитим сградата от въздействието на водата и да не се налагат чести ремонтни дейности трябва да я спрем навреме.
От много години насам това е един от често срещаните проблеми, както при стари сгради, така и при новопостроени.
При голяма част от новото строителство се изграждат покривни тераси, които започват да пропускат вода скоро след завършването им. За никого не е приятно при новозакупено жилище да се правят спешни ремонтни дейности,  както в помещенията под терасата така и на нея.

Независимо от вида на строителството покривите и терасите са едни от най-потърпевшите части, когато става въпрос за атмосферни влияния. За да се защити сградата като цяло трябва да се помисли за една надеждна хидроизолация, която да бъде устойчива на агресивните външни влияния.

Как да се справим с течовете и влагата от покрива и терасата?

Пренебрегването й довежда до течове в таванските помещения, образуване на пукнатини, поява на мухъл и много други сериозни последици, които довеждат до структурно отслабване на сградата.
Течна гума Hydroflex-Universal е безшевна хидроизолационна мембрана, чиято цел е да осигури цялостна и дългосрочна хидроизолация. Това е продукт, който се полага бързо и ако не се налага да се премахва гранитогреса може да се полага върху него.
Изключително удобно за собствениците, които желаят да избегнат допълнителни ремонтни дейности.Чрез своята 100% UV защита течна гума Hydroflex-Universal може да остане като крайно покритие.
Използването на течна гума Hydroflex-Universal e перфектно решения за хидроизолацията на тераси, покриви, бани, басейни и др.
Плюсовете на този тип хидроизолация са голямата еластичност и устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия
Благодарение на висококачествените елементи, които се използват за създаването на течна гума Hydroflex-Universal тя има пълна защита срещу UV лъчите и издържа на температурни изменения от –25 ºC до +120 ºC

Приложението на хидроизолационната безшевна мембрана е особено широко. Тя може да се нанася върху всякакви видове повърхности: бетон, цимент, ламарина, OSB плоскости, плочки, дърво и др. Течната гума също така може да се използва и за ремонт на стари битумни мембрани с посипка.