ќфициален производител на:

“≈„Ќј √”ћј

Ќќ¬ќ ѕќ ќЋ≈Ќ»≈ ’»ƒ–ќ»«ќЋј÷»» «ј:

- ѕќ –»¬»
- “≈–ј—»
- √ј–ј∆»
- ћј«≈“ј
- ЅјЌ»
- —“≈Ќ»
- “–ЏЅ»
- ќ—Ќќ¬» Ќј —√–јƒ»
0897 054 024
јктуално

 ак да се справим с течовете и влагата от покрива и терасата

ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ» —“ј“»»
»зпрати запитване

≈дин от основните и важни проблеми, с които се сблъскват повечето хора са влагата и течовете в техните домове.
«а да можем да защитим сградата от въздействието на водата и да не се налагат чести ремонтни дейности тр€бва да € спрем навреме.
ќт много години насам това е един от често срещаните проблеми, както при стари сгради, така и при новопостроени.
ѕри гол€ма част от новото строителство се изграждат покривни тераси, които започват да пропускат вода скоро след завършването им. «а никого не е при€тно при новозакупено жилище да се прав€т спешни ремонтни дейности,  както в помещени€та под терасата така и на не€.

Ќезависимо от вида на строителството покривите и терасите са едни от най-потърпевшите части, когато става въпрос за атмосферни вли€ни€. «а да се защити сградата като ц€ло тр€бва да се помисли за една надеждна хидроизолаци€, ко€то да бъде устойчива на агресивните външни вли€ни€.

 ак да се справим с течовете и влагата от покрива и терасата?

ѕренебрегването й довежда до течове в таванските помещени€, образуване на пукнатини, по€ва на мухъл и много други сериозни последици, които довеждат до структурно отслабване на сградата.
“ечна гума Hydroflex-Universal е безшевна хидроизолационна мембрана, чи€то цел е да осигури ц€лостна и дългосрочна хидроизолаци€. “ова е продукт, който се полага бързо и ако не се налага да се премахва гранитогреса може да се полага върху него.
»зключително удобно за собствениците, които жела€т да избегнат допълнителни ремонтни дейности.„рез сво€та 100% UV защита течна гума Hydroflex-Universal може да остане като крайно покритие.
»зползването на течна гума Hydroflex-Universal e перфектно решени€ за хидроизолаци€та на тераси, покриви, бани, басейни и др.
ѕлюсовете на този тип хидроизолаци€ са гол€мата еластичност и устойчивост на неблагопри€тни атмосферни услови€
Ѕлагодарение на висококачествените елементи, които се използват за създаването на течна гума Hydroflex-Universal т€ има пълна защита срещу UV лъчите и издържа на температурни изменени€ от –25 ºC до +120 ºC

ѕриложението на хидроизолационната безшевна мембрана е особено широко. “€ може да се нанас€ върху вс€какви видове повърхности: бетон, цимент, ламарина, OSB плоскости, плочки, дърво и др. “ечната гума също така може да се използва и за ремонт на стари битумни мембрани с посипка.