ќфициален производител на:

“≈„Ќј √”ћј

Ќќ¬ќ ѕќ ќЋ≈Ќ»≈ ’»ƒ–ќ»«ќЋј÷»» «ј:

- ѕќ –»¬»
- “≈–ј—»
- √ј–ј∆»
- ћј«≈“ј
- ЅјЌ»
- —“≈Ќ»
- “–ЏЅ»
- ќ—Ќќ¬» Ќј —√–јƒ»
0897 054 024
јктуално

Ќай-добри€т вариант за хидроизолаци€ на покрив - “ечна гума!

ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ» —“ј“»»
»зпрати запитване

»мате ли теч от покрива?
Ќе се притесн€вайте, тъй като това е нормално! ¬с€ка една основа изложена на агресивните вли€ни€ на времето има момент, в който тр€бва да се ремонтира.

јко хидроизолаци€та положена в момента е битумна, течовете се дължат на много фактори:

-  ачеството на материала.
-  ачеството на работата.
- Ћипсата на битума да приема температурните разширени€ (л€то и зима), поради тази причина той се напуква или отлеп€.

≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покривиѕроцесът на полагане на ролкови материали изисква висока квалификаци€, тъй като е необходимо да се обърне специално внимание на шевовете между ролките, аераторите, капачките, парапетите, отдушниците и др. «а статистиката има около 1,5 км наставки и шевове на 1000 м² покрив! ѕри тази статистика, каква е веро€тността да се направи грешка? ¬ същото време само един отвор в 1 мм може впоследствие да доведе до големи последици.

јко има теч, той тр€бва да се елиминира в най-ранен срок преди да доведе до по-големи поражени€. Ћогично е, за ремонта на покрив да се използват най-разпространени€т вид ролкова битумна хидроизолаци€, но когато търсим още по-високо качество добра алтернатива са безшевни хидроизолационни покривни материали - течна гума!

«ащо да ремонтирате покрива с течна гума?

Ќека да отговорим на въпроса:
-  акво тр€бва да притежава добри€ хидроизолационен материал?
- “ой тр€бва да бъде еластичен, надежден, безшевен, издръжлив, устойчив на ултравиолетови лъчи. ¬сички тези характеристики съответстват на мазаната течна гума.
—ъщо така с течната хидроизолаци€ може да се направи отлична хидроизолаци€ при всички връзки като тръби, капачки, аератори, антени, парапети, первази и всичко останало, което има на плосък покрив.
≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покриви≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покриви≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покриви≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покриви≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покриви≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€ за покриви

 

 

 

 

 

—лед полагане на течна хидроизолаци€ на покрива, получавате монолитно гумено покритие без шевове и механични скрепителни елементи.
¬ажно е да се отбележи, че при полагане се използват четки и вал€ци, и по този начин мазаната хидроизолаци€ се втрива в порите и не се пропуска и милиметър от основата, ко€то да не е хидроизолирана. ќще повече, че крайното покритие на продукта е на 4-ри сло€, като това не създава шевове в никакъв случай.

«аслужава да се отбележи високата еластичност на течната хидроизолаци€, ко€то е много важна при различни температурни услови€ през л€тото и зимата (-25 C до +250 C) и деформации на носещите конструкции един спр€мо друг.

¬ допълнение, течната хидроизолаци€ има отлична адхези€ (сцепление) с почти всички строителни материали (битумни покрити€, бетон, метал, замазки, дърво и др.).

“ечна гума Hydroflex-Universal се предлага в различни цветове, но когато става въпрос за покриви препоръчваме б€л цв€т.

≈днокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолаци€