Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с Балканското бюро за подпомагане на средното съсловие организира Международен българо-албано-сръбско-черногорски бизнес форум, който ще се проведе на 11 април 2013 г. в София, в хотел „Шератон София хотел Балкан“, зала Роял 3.

Целта на събитието е да се осигурят възможности за създаване на преки бизнес контакти между български предприятия и потенциални техни партньори от Балканския регион за производствено коопериране, увеличаване обема на българския износ, обмен на добри производствени и търговски практики.

Към момента е заявен интерес от страна на фирми от Албания, Черна гора и Сърбия към следните сектори: дървообработване и производство на мебели, текстил, ХВП и напитки, химия и козметика, каучукова промишленост, машиностроене, строителство и енергийна ефективност и др.

Уважаеми партньори, заповядайте в х-л Шератон да Ви представим лично на презентация нашите иновативни продукти за хидроизолация - течна гума HYDROFLEX-UNIVERSAL и Hydroflex-2K! На място ще имате възможността да се запознаете с наш представител, който да Ви запознае по-подробно с продуктите, които предлага нашата фирма!