Επίσημη κατασκευαστή:

Υγρό καουτσούκ

Νέα γενιά υδρομονώσης για:

- Εξώφυλλα
- Μπαλκόνι
- Γκαράζ
- Υπόγειο
- Μπάνια
- τοίχοι
- ΣΩΛΗΝΕΣ
- Ιδρύματα κτιρίων
0897 054 024
Ανταύγειες

Εκτελεστικός Οργανισμός για την Προώθηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων με το γραφείο των Βαλκανίων για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη μεσαία τάξη Διεθνή Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σερβίας-Μαυροβουνίου επιχειρηματικού φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απρίλη 2013 στη Σόφια, "Sheraton Sofia Hotel Balkan "Royal Hall 3.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να παρέχει ευκαιρίες για τη δημιουργία άμεσων επαφών μεταξύ των επιχειρήσεων βουλγαρικές επιχειρήσεις και εν δυνάμει εταίρους τους στην περιοχή των Βαλκανίων, της συνεργασίας της παραγωγής, την αύξηση του όγκου των βουλγαρικών εξαγωγών, την ανταλλαγή ορθών βιομηχανικών και εμπορικών πρακτικών.

Σήμερα είναι εκδηλώσει ενδιαφέρον από εταιρείες από την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία στους ακόλουθους τομείς: ξύλο και έπιπλα, υφάσματα, τρόφιμα και ποτά, χημικά προϊόντα και τα καλλυντικά, καουτσούκ, μηχανήματα, κατασκευές, την ενεργειακή απόδοση και περισσότερο.

Αγαπητοί συνεργάτες, σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Sheraton να εισαγάγει μια προσωπική παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων μας στεγάνωσης - υγρών AKROFLEKS καουτσούκ και AKVABIT! Στο χώρο θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αντιπρόσωπό μας για να σας παρουσιάσουμε περισσότερα για τα προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας!