Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Полагане на течна гума Hydroflex-Universal върху плочки - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Хидроизолацията на терасата е важен етап от процеса на изграждане или реновиране на сгради.
Терасите са подложена на постоянно влияние от външни атмосферни условия, като влага и UV лъчи, които могат да причинят повреди и влошаване на качеството на строителната конструкция. Затова е необходимо да се използват подходящи материали и методи за хидроизолация, които да осигурят надеждна защита.

В представения обект за хидроизолацията на терасата е използвана течна гума Hydroflex-Universal. Този материал е популярен избор за хидроизолация на различни повърхности поради своите отлични характеристики и издръжливост. Течната гума Hydroflex-Universal създава еднородно и гъвкаво покритие, което предпазва от проникване на вода и други вредни вещества.

Процесът на изпълнение на хидроизолацията на терасата включва следните стъпки:

1. Подготовка на повърхността: Преди да се положи грунда и хидроизолацията, малка част от плочките, които бяха разлепени, са премахнати. Това се прави с цел осигуряване на здрава повърхност, върху която да се извърши хидроизолацията.
2. Изравняване на повърхността: На мястото на разлепените плочки се извършва изравнителна замазка. Тя служи за поправяне на неравностите и подготовка на основата за следващите етапи на хидроизолацията.
3. Грундиране с хидроизолационен грунд: След изравняването на повърхността се прилага хидроизолационен грунд Hydroflex-Grund Epoxy върху основата. Този грунд има специални свойства, които подобряват адхезията и осигуряват по-добра защита на терасата срещу проникване на влага.
4. Армировка: Всички ъгли и пода се армират с полиестерно платно
5. Нанасяне на течната гума: Течната гума Hydroflex-Universal се нанася в общо 4 слоя. Този материал е еластичен и предоставя отлична защита срещу влага и външни фактори. Последните два слоя се нанасят в цвят охра, което придава на терасата естетически завършен вид.

Изпълнението на хидроизолацията на терасата с течна гума Hydroflex-Universal предоставя надеждна и дълготрайна защита срещу влага и течове. Този метод на хидроизолация е изключително ефективен и осигурява дълготрайна функционалност и безопасност на конструкцията.

Нашата фирма препоръчва Hydroflex-Universal за хидроизолация на открити тераси и плоски покриви, тъй като държи на качеството на изпълнените хидроизолации и използването на висококачествени материали. Това е от съществено значение за устойчивостта и дълготрайността на сградите, особено на терасите и покривите, които са постоянно изложени на влиянието на външни атмосферни условия.

Запитване може да направите ТУК

ПОЛАГАНЕ НА ТЕЧНА ГУМА HYDROFLEX-UNIVERSAL ВЪРХУ ПЛОЧКИ - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси