Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Професионално хидроизолиране с течна гума на открита тераса в гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Откритите тераси са прекрасно допълнение към всяко жилище или бизнес сграда. Те ни предлагат възможността да се насладим на свеж въздух и слънчеви лъчи, докато се релаксираме или работим на открито. Въпреки това, поради изложението им на атмосферните влияния и променливите метеорологични условия, откритите тераси изискват редовна поддръжка и възстановяване, за да запазят своята красота и функционалност.

Един от основните проблеми, с които се сблъскват собствениците на открити тераси, са компрометираните фуги между плочките. Тези фуги могат да се разрушат и деградират с времето поради екстремните температури, влагата и натрупването на мръсотия. Когато фугите станат слаби или липсващи, може да проникне вода под плочките, което води до повреди и недостатъчна стабилност на терасата.

Представеня обект се намира в гр. София и стъпките, които следвахме за изпълнение на хидроизолацията са следните:

    Почистване: Първата стъпка в процеса на хидроизолиране на открита тераса е почистването й от прах и замърсяване.
    Грундиране с епоксиден грунд: След почистването се извършва грундиране на повърхността с епоксиден грунд Hydroflex-Grund Epoxy, който подобрява сцеплението и подготвя повърхността за полагане на следващите слоеве.
    Полагане на първа ръка течна гума и армиране: След грундирането се полага първа ръка течна гума Hydroflex-Universal, която се армира с полиестерно платно. Внимателно се обработиха всички ъгли и сифони. Това осигурява допълнителна здравина и защита от проникване на вода.
    Запечатване с втора ръка мазана хидроизолация: След армирането се извършва запечатване на платното с втора ръка мазана хидроизолация.
    Завършване с две ръце течна гума в тъмно сив цвят: Накрая, терасата се завършва с две ръце течна гума в тъмно сив цвят, който допълва хидроизолацията и придава добър естетически вид.

Процесът на хидроизолция на откритите тераси е от съществено значение за запазването на тяхната функционалност и визуална привлекателност. Спазвайки стъпките за изпълнение, като почистване, грундиране, полагане на течна гума и хидроизолация, и завършване с течна гума, можете да се насладите на здрава и безопасна тераса.

За професионално и качествено възстановяване на вашата открита тераса в София, се доверете на нашата фирма, която разполага с опитни специалисти и качествени материали, гарантиращи дълготрайни резултати и удовлетворени клиенти.

Запитване може да направите ТУК:

ПРОФЕСИОНАЛНО ХИДРОИЗОЛИРАНЕ С ТЕЧНА ГУМА НА ОТКРИТА ТЕРАСА В ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси