ќфициален производител на:

“≈„Ќј √”ћј

Ќќ¬ќ ѕќ ќЋ≈Ќ»≈ ’»ƒ–ќ»«ќЋј÷»» «ј:

- ѕќ –»¬»
- “≈–ј—»
- √ј–ј∆»
- ћј«≈“ј
- ЅјЌ»
- —“≈Ќ»
- “–ЏЅ»
- ќ—Ќќ¬» Ќј —√–јƒ»
0897 054 024
јктуално

”частие и представ€не на ново поколение еластични хидроизолации на 52-то изложение —тройко 2019

ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ» —“ј“»»
»зпрати запитване

Ќад 200 български и чужди фирми представиха нови иновативни продукти и услуги в Ќационални€ дворец на културата, където се проведе специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане - —тройко ≈кспо 2019. ¬ходът за посетители е безплатен и заинтересованите хора могат свободно да посет€т и да се запозна€т с атрактивните продукти.

”частие на 52-то изложение —тройко ≈кспо—“–ќ… ќ ≈ —ѕќ е най-гол€мото специализирано търговско изложение. ѕредлаганите стоки, продукти и услуги обхващат цели€ спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през груб строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

Ќие имахме удоволствието да представим нашите продукти (течна гума Hydroflex-Universal, хидроизолационен грунд, двукомпонетна еластична хидроизолаци€), предимствата на този тип течни хидроизолации, качества им и т€хната устойчивост.

»нтереса към продуктите ни беше изключително гол€м. ћного от т€х б€ха чували за материала и на изложението имаха възможността лично да се запозна€т с него, да вид€т начина на полагане и готовите мостри.

”частие на 52-то изложение —тройко ≈кспо 2019 - еластична хидроизолаци€ течна гума Hydroflex-Universal”частие на 52-то изложение —тройко ≈кспо 2019 - еластична хидроизолаци€ течна гума Hydroflex-Universal